Sammlung 36 Ikonen Orthodox Ausgezeichnet

Sammlung 36 Ikonen Orthodox Ausgezeichnet. Door de zonde wordt deze ikoon beschadigd. Zó heeft hij zich geopenbaard.

De Winkel Van Lourdes

Hier De Winkel Van Lourdes

Zó heeft hij zich geopenbaard. Op planken, op muren, op metaal en papier. Omdat hij zich zo openbaarde kan hij afgebeeld kan worden.

Volledig god en volledig mens.

Zolang de kerk bestaat wordt hij dan ook al afgebeeld. Daar komt geen menselijke fantasie of menselijke mode aan te pas. "laat ons de mens maken als ikoon en gelijkenis van ons." de mens is door god bedoeld en geschapen als ikoon en gelijkenis. In de orthodoxe kerk daarentegen werd de schilder gebonden aan vaste regels, omdat men de religieuze kunst, in het bijzonder de iconen, beschouwde als een wezenlijk deel van het mysterie van de kerk. Zolang de kerk bestaat wordt hij dan ook al afgebeeld. Volledig god en volledig mens. Door de zonde wordt deze ikoon beschadigd.

De Winkel Van Lourdes

Omdat hij zich zo openbaarde kan hij afgebeeld kan worden... Volledig god en volledig mens. Bekijk onze griekse orthodoxe iconen selectie voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte items uit onze religieuze huis & inrichting shops. Zolang de kerk bestaat wordt hij dan ook al afgebeeld. Omdat hij zich zo openbaarde kan hij afgebeeld kan worden. Door de zonde wordt deze ikoon beschadigd.